Anasayfa  >  Yabancı Dil Eğitimleri  >  < Geri  |  Anasayfa
FRANCES KING SCHOOL OF ENGLISH


1973'te kurulan Frances King, 35 yılı aşkın tecrübesiyle, Londra'nın en popüler ve ünlü dil okullarından biridir.

Frances King, Londra'nın Kensington bölgesinde yıl boyunca hizmet veren okullara sahiptir. Ayrıca, Hyde Park Corner'de ebeveynler ve çocuklara için, in Marylebone'da ise yetişkinler için yaz okullarımız bulunmaktadır..

British Council tarafından akredite olan Frances King School of English, öğretim ve öğrenci hizmetleri konusunda üstün kaliteye sahiptir.

Yıl boyunca çeşitli tarihlerde başlayan kurslarımız, bireylerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan geniş bir kurs yelpazesine sahiptir. Kursların çoğu her Pazartesi günü başlamaktadır.

Yılın her döneminde en az 450 öğrenciye hizmet veren büyük bir okul olduğumuzdan, her seviyeye uygun sınıflarımız mevcuttur. Bu da, dil becerinize ve gereksinimlerinize uygun bir sınıfta öğrenim görmeniz açısından faydalıdır.

Öğrencilerimize hem iyi kalitede hem de uygun fiyata çeşitli konaklama seçenekleri sunuyoruz. Tümü Londra’nın güvenli bölgelerinde bulunan konaklama yerleri okul tarafından teftiş edilmiştir. Londra okullarında az rastlanır bir özellik olarak, konaklama yerlerinin çoğu Zone 1 & 2 seyahat bölgelerinde yer almaktadır.

Frances King 50’nin üzerinde farklı ülkeden öğrencilere hizmet verdiğinden,Frances King okuluna geldiğiniz zaman kendinizi enerjik ve uluslararası bir ortamda bulacak ve dünyanın dört bir yanından yeni arkadaşlarla tanışma fırsatına sahip olacaksınız.

Tüm hakları saklıdır. Copyright © 2014
Web Tasarım Data1