Anasayfa  >  Üniversite,Master,Doktora  >  Kanada  >  < Geri  |  Anasayfa
VANWEST COLLEGE


VanWest College, 1988 yılından beri Kanada’nın British Columbia eyaletinde, Vancouver ve Kelowna kampüslerinde binlerce uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapmış, eğitim kalitesi ve öğrenci desteği ile öne çıkan bir kariyer kolejidir. Kanada Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir kolej olmasının yanı sıra; kalitesi IALC , Quality English, Languages Canada, ALTO gibi uluslararası eğitim kuruluşları tarafından da onaylanmış olan VanWest College,  aynı zamanda Kanada’nın tek yetkili BULATS (Business Language Testing Service)  test merkezidir.

VanWest College, tamamen Kanadalı işverenlerin istihdam taleplerine ve uluslararası öğrencilerin ihtiyaçlarına göre, uzman akademisyenler tarafından hazırlanmış bir müfredata sahiptir ve tüm programlar alanında uzman, deneyimli eğitmenler tarafından verilmektedir. 30 yılı aşkın süredir öğrenci memnuniyeti odaklı hizmet veren okul; Kanada’nın iş yaşamına kolaylıkla ayak uydurabilecek, kültürlerarası uyum ve iletişim yeteneği gelişmiş, teoride değil uygulamalı olarak iş deneyimine sahip, kısacası işe alınabilirliği yüksek öğrenciler yetiştiriyor olması nedeni ile, profesyonel hayata en iyi şekilde hazırlanmak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır.

İşletme, Pazarlama, Ticaret, İletişim ve Turizm alanlarında eğitim imkanı sunan okulun, 2 aydan 2 yıla varan farklı sertifika, diploma ve Co-op ( Maaşlı Staj) seçenekleri bulunmaktadır. Kolej, bünyesinde tam zamanlı olarak hizmet veren Co-op yerleştirme koordinatörü ve işe yerleştirme departmanı sayesinde, öğrencilerin eğitim altyapılarına, iş deneyimlerine ve aldıkları Co-op diploma eğitimine uygun, kalifiye bir işe yerleştirmeyi garanti ediyor. Böylece VanWest College mezunu öğrenciler, sadece iş hayatına en iyi şekilde hazırlanıp, CV'lerini uluslararası bir iş deneyimi ile zenginleştirmekle kalmıyor, Kanadalı bir şirkette kalifiye bir iş deneyimini de garantilemiş oluyorlar. Eğitim süresinin yarıya yakın kısmını oluşturan Co-op / maaşlı staj döneminde  gerçek iş tecrübesi edinen öğrenciler, programı tamamladıklarında sadece bir diplomaya değil,  Kanadalı bir şirkette gerçek bir iş deneyimine, yani “ Canadian Experience”e sahip olarak mezun olmanın avantajı ile, iş hayatına bir adım önde giriş yapıyorlar.  

VanWest College’ın ana kampüsünün yer aldığı Vancouver şehri, her yıl üst üste dünyanın yaşanılacak en güzel şehri seçilmesinin yanı sıra, Kanada’nın en ılıman iklimine sahip, en öğrenci dostu şehri olması ile de öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Dil eğitimi ve turizm, iletişim programlarının sunulduğu Kelowna ise, Kanada’nın en hızlı büyüyen şehri olarak, öğrencilere doğa ile iç içe, sakin, ekonomik ve eğlenceli bir eğitim imkanı sunar. Hem çoğunluğu Kanadalılardan oluşan nüfusu, hem hızla gelişen sanayisi hem de 6 ay süren popüler turizm sezonu ile,  her yaştaki öğrenciye uygun bir şehirdir.

VanWest College’da sunulan ESL/ İngilizce Dil Eğitim programları :   

-       Genel İngilizce

-       Akademik İngilizce (EAP)

-       Mesleki İngilizce ( EOP)

-       İş İngilizcesi ( BULATS Hazırlık)

-       Sınav Hazırlık Programları ( IELTS & CAE)

-       Üniversite Hazırlık Programı

-       Çocuklar ve Gençler için Yaz okulu (9-14 & 14-18)

-       Aileler için İngilizce Programı ( Anne/Baba –Çocuk )

 

Sertifika ve Diploma Programları :

-       Commerce & Marketing Co-op Diploma ( 22 ay)

-       Business Management Co-op Diploma ( 13 ay )

-       Professional Customer Service Co-op Certificate ( 8 ay)

-       Cross – Cultural Business Communication Diploma ( 6 ay)

-       Cross-Cultural Business Communication Certificate ( 2 ay)

 

Neden VanWest College?

  • 100% Garantili Maaşlı Co-op Yerleştirme
  • Mezuniyet Sonrası Yüksek İşe Yerleşme Oranı
  • Eğitim Süresince Part-time, Co-op Döneminde Full-time Çalışma İmkanı
  • Türk Öğrencilere Özel Burs Olanakları & Taksitli Ödeme İmkanı
  • İş Dünyasının İhtiyacına Gore Hazırlanmış Uygulamalı Eğitim
  • Öğrenci Merkezli Kişiselleştirilmiş Destek
  • Ortalama 15 Kişilik Sınıf Mevcudu
  • Her 2 Ayda Bir Başlayan Esnek Başlangıç Tarihleri
  • Dünyanın En İyi Öğrenci Şehirlerinden Vancouver ve Kelowna’da Eğitim İmkanı

 

 

Tüm hakları saklıdır. Copyright © 2014
Web Tasarım Data1